Proteinrig gourmet-is fra Kramer’s

Torsdag, 6 april, 2017

Tre unge ismagere har fremstillet en is, som de selv kalder ’Danmarks første protein-is i gourmetkvalitet’, skriver FoodSupply. Buster Kramer, Mikkel Ole Egmont Glarbo og Frederik Søgaard Poulsen er navnene på de tre århusianske studerende, som nu også er iværksættere. Isen har de udviklet i baglokalet hos den lokale is-producent Okkels Is, som syntes, det lød som en god idé, de tre unge mænd havde og lod dem derfor stå i isbaren efter lukketid og eksperimentere.
Kramer’s Is har indgået aftale med mejeriejer Niels Henrik Lindhardt fra Aabybro Mejeri om, at de skal stå for produktionen af isen. Isen laves på økologisk letmælk, som udgør en tredjedel af proteinindholdet, resten af proteinindholdet er tilsat valleprotein. Isen vil blive solgt i 850 COOP-butikker over hele landet i fire varianter: chokolade, jordbær, hasselnød og lakrids. (Foto: Colourbox).