Virksomhedsportrætter

En bayersk mejerimand blev maskinbygger, hvilket har givet ALPMA en stærkt fundament, når det gælder forpakning og automatisering af osteproduktionen.
MasoSine Certa™ er en ny pumpegeneration med skånsom behandling af viskøse produkter, lavt energiforbrug samt minimal vedligeholdelse. De fleste fagfolk med interesse for pumper kender Watson-Marlow Fluid Technology Group. Den engelske koncern råder således over en lang række pumper og tilhørende pumpeudstyr, som anvendes i stort set alle fødevarebrancher. Det omfatter også mejeribranchen, hvor pumpeudstyret både transporterer højviskøse produkter som ostemasse samt de mere letflydende mælkeprodukter.
Influx er eksperter i besparende løsninger, når kunder får deres anlæg gennemgået. Den fynske gazellevirksomhed er nemlig totalleverandør af procesanlæg og rådgivning til levnedsmiddelindustrien. Med en tæt dialog kan der findes store besparelser i næsten alle anlæg.
Stadig flere virksomheder efterspørger intelligent overvågning af produktionen. Det har skabt 260 jobs i Hedensted, hvor Eltronic møder stadig flere fødevarevirksomheder, der optimerer produktionslinjerne.