Advertisement

Fokus & temanumre

Temanumre/Fokusnumre - se nærmere forklaring nederst.
I takt med at endelig program for seminarer er på plads, tilføjes nærmere beskrivelse af det redaktionelle oplæg for anførte nummer.

2023: 

Tema: Mælkeritidende udgiver to større temanumre, der typisk rummer en særlig sektion for annoncører. Virksomheder kan her præsentere sig selv gennem en tekstomtale (’editorials’), der kan omfatte cases, nye produkter el.lign. Vi står til rådighed med journalistisk sparring. Ligeledes er der mulighed for regulære annoncer eller en kombination af de to koncepter. Et temanummer er typisk 40-50 sider.

Fokus: Et fokusnummer er mindre i omfang og typisk koblet sammen med omtale af forskellige arrangementer og seminarer. Virksomheder med tilknytning til fokusemnet kan med fordel annoncere i disse numre efter samme vilkår som for temanumre, se foreløbig emneliste i udgivelsesplan, som justeres i løbet af året.

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.