Advertisement

Ulf Mortensen

Principal Scientist Ulf Mortensen, Chr. Hansen A/S, Hørsholm kan den 7. juni fejre sin 60 års fødselsdag. Ulf har stort set hele sit aktive arbejdsliv arbejdet for Chr. Hansen med verden som sin legeplads og med sporadiske udstationeringer. Det internationale islæt kommer også Mejerifolk uden Grænser til gode, hvor Ulf bruger kombinationen af sin livslange erfaring med Latinamerika, sammen med sine spanskkundskaber og mozzarellaekspertise til gavn for mindrebemidlede mælkebønder og entreprenante mejerister. Om sommeren holder Danmark dog på Ulf, da en af hans store hobbyer, vikingeskibe, kræver hans tilstedeværelse ligesom en anden stor fritidsinteresse dyrkes, nemlig cykling, og han dagligt gerne tager turen til Hørsholm fra København. Ulf er gift og har 3 voksne børn.

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.