Advertisement

Medieinformation

2023 Klik her for komplet Medieinformation med udgivelser, priser etc. (PDF)

Se mere om de forskellige annonceringsmuligheder under Priser

Derfor skal du annoncere i Mælkeritidende
Mælkeritidende er Danmarks eneste medieplatform, som udgiver blad og elektroniske nyheder direkte rettet mod mejeriindustrien. Når vi opererer på flere platforme, giver det en unik mulighede for at ramme din målgruppe i mejeribruget.

Udgivere
Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Dansk Mejeriingeniør Forening. Mælkeritidende er medlemsblad for disse to foreninger.

Læserkreds
Mejeriernes og mejeriselskabernes ledere og øvrige medarbejdere, mejeriingeniører og mejeriprocesteknologer i ind- og udland, medlemmer af mejeriernes bestyrelser, ansatte ved mejeribrugets organisationer, medarbejdere ved forsknings- og forsøgsvirksomheder, levnedsmiddelkontrolenhederne, ministerielle embedsmænd samt ansatte i mange af mejeribrugets leverandørvirksomheder og øvrige levnedsmiddelvirksomheder.
Alle mejeriingeniørstuderende ved KU Science samt mejerielever og mejeriteknologstuderende på Kold College og Erhversakademi Lillebælt modtager desuden bladet gratis.

Redaktionel målsætning
At formidle viden fra ind- og udland til ledere og medarbejdere inden for mejeri- og øvrig levnedsmiddelindustri i primært Danmark.

Redaktion
Ansvarshavende redaktør, mejeriingeniør Anne-Sofi Christiansen (ansvarsh.). Redaktør, journalist Lars Winther. Redaktionssekretær Jette Rohde.

Oplag
1.750, heraf 200 til studerende på KU Science, Kold College og Erhversakademi Lillebælt.
Mælkeritidende er oplagskontrolleret af Fagpressens Medie Kontrol. 

Abonnementspris
Danmark: 1.375 kr. pr. år incl. moms. Europa: 1.625  kr. pr. år incl. forsendelse. Øvrig udland: 1.825 kr. pr. år incl.  forsendelse.

Tryk: Jørn Thomsen Elbo A/S, Kolding
 
Teknik: Offset 80 lin. raster i 4-farve tryk. Format 185 x 270 mm.

Annoncemateriale: Modtages digitalt, helst som trykklare pdf-filer. Evt. som åbne dokumenter fra Indesign på PC (evt. anden DTP fra Mac og PC) inklusive samtlige skrifter og links. Materialet sendes til [email protected] eller redaktionens adresse.

Afleveringsfrister: Annoncer og manuskripter: Onsdag ugen før udgivelse kl. 12.00.

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.