
4000 fagfolk vurderede mejeriprodukter
Vi har fundet en artikel fra 1996, som beskriver hvordan fagfolk dengang vurderede mejeriprodukterne, INDEN de blev vurderet på IFC (det daværende Landsmejeriudstillingen).
Uddannede og erfarne dommere foretog dengang den egentlige bedømmelse under helt andre forhold, end dem Messecenter Herning kunne byde på.
Fra artiklen:
“I løbet af de næste 3-4 timer blev der set, følt, lugtet, smagt (og hørt?) på oste i en uendelighed.
Der blev konfereret dommerlister, foretaget ombedømmelser og forhandlet om den endelige karakter, myndigt og bestemt anført af holdlederne, men også med et hensynsfuldt blik for de trænede såvel som de nyere dommeres bemærkninger.
Luften emmede af koncentration, engagement og entuiasme. Af et meget personligt ønske om og en vilje til at yde sit yderste.
Når fagets udøvere arbejder, bliver der gået til den.”
Læs hele artiklen HER
Kalender
- 1 af 2
- næste ›