Arla fejrer stor interesse for efteruddannelse

Tirsdag, 27 juni, 2017

Arla rundede for nyligt 1000 tilmeldte medarbejdere til kurser under Mejeribrugets Uddannelsesfond (MUF) i dette år. Det blev fejret behørigt på Campus Vejle, hvor Brian Boel fra Nr. Vium Mejeri havde æren af at være uddannelsesjubilar.
- Jeg synes faktisk det er en bedrift, at nå 1000 tilmeldinger til kurserne i Arlas ”MUF-katalog” i løbet af få måneder. Det fortjener en stor tak til alle de medarbejdere, som er en del af successen, sagde Lis Korsbjerg, chef i Global Learning and Leadership Development, Arla, ved en lille højtidelighed med kage til hele holdet.
I bestyrelsen for MUF er man også tilfreds med, at efteruddannelse nu for alvor er blevet en efterspurgt vare blandt mejerivirksomhederne og deres medarbejdere.
- Vi er rigtig tilfredse med Arlas indsats, som også betyder større interesse blandt de øvrige mejerier, som også benytter efteruddannelsestilbuddene i stigende grad, siger Peter Holm fra 3F, som er formand for MUF. Læs mere om efteruddannelse i Mælkeritidende nr. 13-14, som udkommer på fredag.