Arla lancerer økologisk flødeis

Tirsdag, 18 april, 2017

Mejerigiganten Arla byder foråret velkommen med en ny økologisk flødeis ved navn Arla ØKO Flødeis. Isen er rørt med æggeblommer og har et højt indhold af fløde, som giver isen en ren smag og en cremet konsistens, skriver Arla i en pressemeddelelse.
- Is er indbegrebet af nydelse og forkælelse. Med Arla ØKO Flødeis introducerer vi en økologisk flødeis med fokus på god smag, kvalitet og naturlighed. Isen indeholder få nøje udvalgte ingredienser for at give den en ren og naturlig smag. Den har et højt indhold af dansk fløde, som giver en naturlig og cremet konsistens. Endelig har vi rørt flødeisen med æggeblommer, som man gjorde i de gode gamle dage, som leder tankerne hen på hjemmelavet is, siger Anette Boye, Brand Manager for Arla ØKO Flødeis.
Den nye flødeis kommer i tre smagsvarianter: vanilje, chokolade og solbær. Vaniljevarianten er med økologisk Bourbonvanilje og vaniljekorn, chokoladevarianten indeholder økologiske chokoladestykker, og solbærvarianten byder på økologiske solbær. (Foto: Arla Foods).