Tetrapak
Udgivet 12.03.2018
Del på

Dansk smør vinder VM i Wisconsin

Verdens bedste smør kommer fra Danmark. Det står klart efter afholdelsen af VM i USA, hvor danske mejeriprodukter indkasserede i alt 10 medaljer. 3 guld, 3 sølv og 4 bronze ved World Championship Cheese Contest, der netop er blevet holdt i Wisconsin, USA. Især i kategorien ’salted butter’ blev det slået fast, at Lurpak smør er verdens bedste med guld til Arla Foods Holstebro Mejeri, og sølv til Bornholms Andelsmejeri. Det skriver www.mejeri.dk.
- Vi er ekstremt stolte. Førstepladsen er en anerkendelse af det arbejde, vi laver hver eneste dag her på mejeriet. For ud over en råvare af høj kvalitet og noget godt produktionsudstyr kræver det også passionerede medarbejdere at kunne producere verdens bedste smør, siger Klaus Jeppesen, som er mejeridirektør på Holstebro Mejeri. Nummer to i smørkategorien, Bornholms Andelsmejeri, fik desuden en tredjeplads i både gorgonzola- og blåskimmel-kategorien.
- I betragtning af, at vi kun har sendt en lille mængde produkter til VM, er vi særdeles tilfredse med resultatet – også selv om man jo siger, at ingen husker nummer to og tre, siger direktør for Bornholms Andelsmejeri Per Olesen.

Mærkedage

14/10/2018
75 år
19/10/2018
50 år

Nyhedsbrev

Nyheder fra Mælkeritidende
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Vi giver aldrig din email væk i henhold til vores Privat politik