Tetrapak
Udgivet 23.02.2018
Del på

Eurofins vil netværke om fødevaresvindel

Svindel med fødevarer er i stigende fokus i disse år, og både myndigheder og forbrugere stiller skrappe krav til de produkter, der findes på markedet. Fødevarevirksomhederne mødes derfor af større krav til viden omkring mulige risici og verificering af autenticitet. Det kan både være en svær og dyr disciplin at sikre sig 100 pct. mod fejl– men endnu dyrere, hvis der forekommer svipsere. Dette er afsættet for et nyt netværk, som fødevarevirksomheder kan købe sig plads i hos Eurofins med to årlige møder. Netværksgruppen styres af Henriette Schønwandt (Mejeriingeniør) og Rikke Dahl (Molekylær ernæring og fødevareteknologi), der sidder i Eurofins’ rådgivningsafdeling og har beskæftiget sig med fødevaresvindel i de seneste 3 år. 

Mærkedage

14/10/2018
75 år
19/10/2018
50 år

Nyhedsbrev

Nyheder fra Mælkeritidende
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Vi giver aldrig din email væk i henhold til vores Privat politik