Advertisement

Udgivet 31.05.2023
Del på

Mejeriingeniørerne går til valg

Det årlige valg til Dansk Mejeriingeniør Forenings bestyrelse løber af stablen fra den 2. juni.

Dansk Mejeriingeniør Forenings medlemmer skal den 2. juni til de digitale stemmeurner, når valg til bestyrelsen 2023/24 skal gennemføres.  

Foreningens erhvervsaktive medlemmer med opstillings- og stemmeret modtager den 2. juni en personlig mail med opfordring til at give deres stemmer. Bestyrelsens bestræber sig på, at styrke fællesskabet i faggruppen med medlemmet i centrum samt at skabe værdi af et medlemskab i Dansk Mejeriingeniør Forening. Der stemmes om 4 pladser – henholdsvis 2 bestyrelsesposter og 2 suppleantposter.

I år er tre kandidater opstillet. To bestyrelsesmedlemmer er på valg henholdsvis Rolf Pedersen som modtager genvalg og Nanna Hønholt, som har meddelt, at hun ikke modtager genvalg. Endvidere er nuværende suppleant Thomas Bæk Pedersen opstillet sammen med nyopstillede Steffan Dyrnø. Opstillingslisten med præsentation af kandidaterne kan ses fra den 1. juni på www.mejeriingenioer.dk, som også løbende opdateres med nyheder om valget. Valget foregår elektronisk, og resultatet vil blive offentliggjort på foreningens hjemmeside, efter valget er afgjort den 16. juni 2022.

Mærkedage

25/09/2023
75 år

Stillinger

Production Manager at Nordex Food’s dairy in Romania
Do you have a professional background in the dairy industry, a strong desire for management and leadership, a
Oste indkøbschef til Kerry i Glambjerg
Kerry er verdens førende smags- og nutrition partner indenfor fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien og søger en indkøbschef til indkøb af osteråvarer og ingredienser.
Pilot Plant Manager til Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet
Institut for Fødevarevidenskab, KU Science søger Pilot Plant Manager fra 1. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.