Tetrapak
Udgivet 07.09.2018
Del på

Mejeriingeniørerne så nærmere på gæret

Mejeriingeniørdagen var i år i gærets tegn. Værten var nemlig De Danske Gærfabrikker i Grenå, hvor man afviklede årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen, generalforsamling i Dansk Mejeriingeniør Forening og naturligvis en rundvisning på virksomheden. Mejeriingeniør Rune Engell-Hansen er direktør for den canadisk ejede gærfabrik (Lallemand), som beskæftiger 90 medarbejdere. Afsætningen af gærekstrakter, bagegær, tørgær til både vin og dyrefoder går strygende, så man forventer at fordoble produktionen indenfor en -årig periode. 
De 40 deltagere i generalforsamlingen fik en udførlig gennemgang af Dansk Mejeriingeniør Forenings aktiviteter, hvor formand Martin Holst Petersen konstaterede, at man efter et hektisk år er ’still going strong’. Medlemstallet er fortsat i vækst - og det samme gælder assistancen til medlemmerne, hvor 15 pct. af foreningens 337 aktive medlemmer vil have modtaget en eller anden for juridisk sparring eller bistand. Hvis dette fortsætter året ud vil det være hver 4. medlem.
Efter besøget i Grenå blev dagen afsluttet med festmiddag på Kähler Villa Dinning i Aarhus, hvor 12 mejeriingeniører kunne fejre 25 års jubilæum og syv mejeriingeniører havde 40 år med eksamensbevis. Læs mere om mejeriingeniørdagen i Mælkeritidendede nr. 19 og se billedgalleri her på siden - på mandag. 

Mærkedage

14/10/2018
75 år
19/10/2018
50 år

Nyhedsbrev

Nyheder fra Mælkeritidende
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Vi giver aldrig din email væk i henhold til vores Privat politik