NIRAS opkøber ingeniørvirksomhed i Holland

Mandag, 18 december, 2017
NIRAS har opkøbt aktiemajoriteten i den hollandske virksomhed VMEngineering. Dermed konsoliderer den danske rådgivningsvirksomhed sig inden for procesrådgivning i Nordeuropa efter sammenlægning med Alectia sidste år. I en pressemeddelelse skriver NIRAS, at man i fremtiden kan tilbyde VMEngineerings kunder i Holland og Storbritannien en bredere pallette af ydelser ligesom NIRAS’ kunder generelt set vil opleve styrkede procesydelser.
”VMEngineering er eksperter inden for procesområdet og tilfører NIRAS stærke kompetencer inden for projektering samt mejeri-, ingrediens- og juice-processer. Oven i det kommer kompetencer inden for 3D-scanning af procesanlæg og automation, som vores kunder efterspørger i stigende grad”, fortæller Senior Vice President i NIRAS, Thomas B. Olsen.
”Vi styrker endvidere vores position betydeligt på et meget attraktivt marked. Mejeriindustrien er stor i Holland og nabolandene, og generelt set ligger der et stort potentiale i regionen inden for Food & Beverage-industrien, som vi ser frem til at dyrke yderligere. Det gælder også i Storbritannien, hvor begge virksomheder har aktiviteter i dag”, siger Thomas B. Olsen.