Ny adm. direktør hos AP Pension

Mandag, 13 marts, 2017

Bestyrelsen i AP Pension har udpeget selskabets nye adm. direktør og valget er faldet på en intern kandidat med stor tyngde. Bo Normann Rasmussen på 47 år har de sidste 10 år arbejdet for AP Pension først som ansvarshavende aktuar og de seneste seks år, har han været direktør og næstkommanderende i direktionen.
- Hvervet som adm. direktør i Danmarks fjerdestørste pensionsselskab har ændret sig meget i de seneste par år, og der er ingen tvivl om, at det fremadrettet kræver både stor pensionsteknisk indsigt, kommerciel forståelse og evnen til ledelsesmæssigt at sikre de nødvendige resultater. Med valget af Bo er jeg sikker på, at vi har fået den rette mand, som med sin viden om selskabet, sine kompetencer og ikke mindst sin ledelsesstil kan sikre, at AP Pension også fremover er et konkurrencedygtigt selskab, der leverer solide afkast til kunderne – især i en verden, hvor vi bliver mødt med stigende lovgivningsmæssige reguleringer, siger bestyrelsesformand i AP Pension, Niels Dengsø Jensen.
Bo Normann Rasmussen er uddannet aktuar fra Københavns Universitet. Før han kom til AP Pension i 2006, arbejdede han to år som underdirektør i PensionDanmark, efterfulgt af tre år som underdirektør i PFA Pension.