Ny bog på vej - Karolines Køkken uden kød

Torsdag, 9 august, 2018

Forbrugere, der skærer ned på kødforbruget, repræsenterer en stor trend i den vestlige verden, og Karolines Køkken følger trop med en ny kogebog, der rammer handlen den 23. august. ”Skøn mad uden kød” er en grøn kogebog til de ikke-fanatiske, der bare gerne vil spise mere grønt og mindre kød, lyder det i foromtalen af bogen, der ud over over opskrifter rummer afsnit om, hvordan man bliver mæt uden kød, og hvordan man bygger et måltid op.
- Hvis ønsket om at spise kødløst en til flere gange om ugen skal slå rødder og blive en vane for dem, der holder af kød og fisk, skal de grønne måltider levere varen: De skal ikke bare mætte, de skal også give smagsoplevelser hele kompasset rundt, så man oplever en tilfredsstillelse under og efter måltidet, siger Tove Færch, leder af Karoline Køkken.