Tetrapak
Udgivet 12.09.2018
Del på

Ny is er resultat af tæt samarbejde mellem mejeri og hospital

En is til synkebesværede er det nyeste resultatet af et tæt samarbejde mellem Aabybro Mejeri og det nystartede udviklingskøkken på Regionshospitalet i Frederikshavn. På åbningsdagen for køkkenet den 5. september kunne mejeriejer NH Lindhardt og kvalitetsmedarbejder Louise A Kristensen (billedet) uddele smagsprøver af den nye energitætte is – en sherbet skub-op is, hvor der er lagt særligt fokus på konsistens og smag.
Aabybro Mejeri har stor erfaring med udvikling af is til småtspisende og syge. Eksempelvis har mejeriet i samarbejde med Rigshospitalet udviklet den anerkendte produktserie, Ryå Energitæt Is, der er blevet produceret siden 2002 og udviklet i flere varianter.
N.H. Lindhardt ser meget frem til det videre samarbejde med Regionshospital Nordjylland - og det gode, erfaringsgivende og tværfaglige samarbejde mellem det offentlige og det private erhvervsliv, som han udtrykker det.

Mærkedage

14/10/2018
75 år
19/10/2018
50 år

Nyhedsbrev

Nyheder fra Mælkeritidende
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Vi giver aldrig din email væk i henhold til vores Privat politik