Advertisement

Udgivet 10.05.2023
Del på

Ny Thise-direktør ser ingen brande

Svend Schou Borch forventer ingen revolutioner på Thise Mejeri, som han ser som ’meget veldrevet’, siger han i interview med Fødevarewatch.

Thise Mejeri annoncerede tidligere på ugen, at man med Svend Schou Borch havde ansat efterfølgeren til Poul Pedersen, som fratræder stillingen som administrerende direktør i løbet af efteråret. Og selvom økologien har været udfordret på det seneste – og Thise Mejeri har haft svært ved at matche markedsleder Arla på afregningsprisen, så er det en meget fortrøstningsfuld direktør, som overtager direktørposten. I et interview med Fødevarewatch erkender Svend Schou Borch, at hans viden om mejeribranchen er begrænset, og at hans viden og erfaring er baseret på fødevarebranchen mere bredt. De seneste fem år har han således været ansat i kødvirksomheden Atria og længere tilbage i karrieren har han været ansat i Carlsberg. Han har dog læst op på Thises historie og profil og er meget sikker på, at han lander i en virksomhed, som er på ret kurs.

- Jeg træder ind i en meget veldrevet virksomhed, så der er bestemt ikke en masse brande at slukke, fortæller Svend Schou Borch, som ser frem til et solidt overlap med Poul Pedersen, hvor han skal suge til sig af den afgående direktørs erfaringer efter 30 år i spidsen for Salling-mejeriet.

Læs hele interviewet på Fødevarewatch HER (-kræver abonnement).

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.