Advertisement

Udgivet 17.05.2023
Del på

Nyt Mælkeritidende med fokus på Mejerifolk og CSR

Fødevarebranchen støtter op om mange velgørende projekter i deres CSR-arbejde. Se eksempler fra Chr. Hansen og kom med Mejerifolk uden Grænser ud i verdenen.

Mælkeritidende nr. 5 er netop landet hos medlemmer, abonnenter og landets mejerier. En smule forsinket, da vores distributørs IT-system var i problemer, så den planlagte omdeling i weekenden ikke var mulig. Vi beklager forsinkelsen.

Men vi håber, at bladet var værd at vente på med fokus på en af de mange foreninger, som har rod i vores foreningsnetværk. Mejerifolk uden Grænser er således i fokus med reportager fra to spændende projekter i hhv. Nepal og Kenya.

Chr. Hansen, som jo har modtaget flere anerkendelser for deres arbejde med CSR fortæller både deres produkters håndaftryk (-når fødevarers levetid forlænges) og fodaftryk (-miljøomkostningerne i Chr. Hansens egen produktion).  Se artiklen om Chr. Hansen HER

Også Endress+Hauser arbejder med at udnytte kapaciteten i fødevareindustrien optimalt I takt med at råvare- og energiomkostningerne stiger. Se artiklen om Endress+Hauser HER

Forskning ser nærmere ostekvalitet, og så har Buch fat i de hidtidige chefredaktører på Mælkeritidende, hvoraf den seneste står til at runde de 60 senere hen på sommeren.

Se hele bladet HER

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.