Poul Agger fik årets fødevareinnovationspris

Mandag, 20 marts, 2017

Mejeriingeniør Poul Agger er en mand, som allerede har mange titler. Nu kan han tilføje yderligere én, da Danish Food Cluster pegede på iværksætteren og faderen til flere soyaprodukter som vinder af årets fødevareinnovationspris. Det skete i konkurrence med 11 andre nominerede. Formand for Danish Food Cluster, Esben Laulund fra Chr. Hansen, kaldte årets valg usædvanligt svært:
 - Det var et særdeles stærkt felt, og bestyrelsen var ude i tre valgrunder, før vi havde en vinder. Så det er en særlig udmærkelse at blive nummer et i år, men Poul Agger er også en særlig inspirationskilde. Ikke alene har han vist en særlig evne til at omsætte en trend til innovativ forretning, han har også banet vejen frem for bæredygtig produktion af proteiner. 
Poul Agger, der for nylig solgte sin seneste virksomhed, Soy4you, til Orkla, sagde i sin takketale, at prisen har særlig værdi, fordi det er en offentlig anerkendelse fra partnerne i Danish Food Cluster.
- Det er utrolig dejligt at få en offentlig anerkendelse som denne pris jo er, om at man har gjort en forskel. Endvidere er denne pris også særlig, fordi det er en anerkendelse fra fødevareklyngen, sagde han (foto: Danish Food Cluster).