Advertisement

Udgivet 24.03.2023
Del på

Skånemejerier beder om mindre mælk

Mens flere europæiske mejerier mangler mælk, har Skånemejerier nu opfordret leverandørerne til skrue ned for produktionen af konventionel mælk. Økomælk er i balance.

Skånemejerier sendte onsdag et brev til sine leverandører af konventionel mælk med opfordring til at reducere produktionen for at nedbringe mejeriets store mælkeoverskud.Det skriver Jordbrukaktuellt med henvisning til en mail, de har modtaget fra Skånemejerier om mejeriets besked til sine leverandører.

– Vi har spurgt de leverandører, der planlægger at reducere eller endda stoppe produktionen, om det er muligt at fremskynde deres plan. Og dem, der muligvis planlægger at udvide produktionen, at de venligst skal udskyde dette. Vi kan også se, at prisen er på vej ned lige nu, skriver Skånemejerier.

Mailen fra Skånemejeriers pressechef Anette Gregow forklarer yderligere:  

- Forbruget af mælk- og mejeriprodukter er faldende samtidig med, at vi observerer en stigning i mælkeleverancen til mejeriet.Forbruget er faldet med 8 procent ifølge Nielsen-data, og vores mælkeleverancer skønnes at stige med 7 procent i 2023 i forhold til året før.

Ifølge pressechefen vedrører anmodningen om tilbageholdelse af mælkelevering kun leverandørerne af konventionel mælk, da der i dag er balance i levering og salg af økologisk mælk.Læs mere HER

 

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.