Tetrapak
Udgivet 31.10.2017
Del på

Thise Mejeri vil bygge 4000 kvadratmeter

Thise Mejeris udvidelsesplaner er godt på vej gennem diverse høringsfaser, og dermed kommer tidsplanen med start midt i januar højst sandsynligt til at holde. Når den planlagte udvidelse er afsluttet om 3-4 år, vil mejeriet blandt andet have fået nyt emballagelager, nyt osteri, ny administration og et biomassefyr. Det skriver www.mejeri.lf.dk. Udvidelsen bliver på 4.000 kvm., som kommer oven i mejeriets eksisterende 10.000 kvm. Udvidelsen skyldes ikke, at mejeriet skal til at behandle voldsomt meget mere mælk, men derimod flere års pladsproblemer.
- Vi har på flere områder brug for mere plads, og det er efterhånden umuligt at finde i de eksisterende bygninger. Så vi investerer både i mere plads og samtidig i et mere funktionsdygtigt mejeri,” siger adm. direktør for Thise Mejeri Poul Pedersen, som understreger, at der er gjort meget, for at udvidelsen skal falde naturligt ind i omgivelserne.
Ud over de store udvidelser har mejeriet også planer om en række mindre forandringer så som udvidelse af indvejningsterminalen og mejeributikken, og derudover vil mejeriet gerne have en lille café.

Mærkedage

25/09/2018
70 år
14/10/2018
75 år
19/10/2018
50 år

Nyhedsbrev

Nyheder fra Mælkeritidende
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Vi giver aldrig din email væk i henhold til vores Privat politik