Thise Mejeri vil bygge 4000 kvadratmeter

Tirsdag, 31 oktober, 2017

Thise Mejeris udvidelsesplaner er godt på vej gennem diverse høringsfaser, og dermed kommer tidsplanen med start midt i januar højst sandsynligt til at holde. Når den planlagte udvidelse er afsluttet om 3-4 år, vil mejeriet blandt andet have fået nyt emballagelager, nyt osteri, ny administration og et biomassefyr. Det skriver www.mejeri.lf.dk. Udvidelsen bliver på 4.000 kvm., som kommer oven i mejeriets eksisterende 10.000 kvm. Udvidelsen skyldes ikke, at mejeriet skal til at behandle voldsomt meget mere mælk, men derimod flere års pladsproblemer.
- Vi har på flere områder brug for mere plads, og det er efterhånden umuligt at finde i de eksisterende bygninger. Så vi investerer både i mere plads og samtidig i et mere funktionsdygtigt mejeri,” siger adm. direktør for Thise Mejeri Poul Pedersen, som understreger, at der er gjort meget, for at udvidelsen skal falde naturligt ind i omgivelserne.
Ud over de store udvidelser har mejeriet også planer om en række mindre forandringer så som udvidelse af indvejningsterminalen og mejeributikken, og derudover vil mejeriet gerne have en lille café.