Advertisement

Udgivet 12.06.2017
Del på

Tilfredse deltagere på Nordisk Mejerikongres

Efter tre dage med fokus på Adding Value kunne både deltagere, arrangører og sponsorer fredag gøre status over den 44. Nordisk Mejerikongres. Hele vejen rundt var der ros og tilfredshed med arrangementet, som fik skudsmålene ’stærkt fagligt program’, ’passende afveksling mellem faglighed, netværkstid og sociale aktiviteter’ og ’fantastiske rammer’. Sådan lød det både fra afgående præsident, Søren Jensen, og fra Knud Vindfeldt, afgående koncerndirektør hos guldsponsor Chr. Hansen, da de fredag eftermiddag og aften takkede forsamlingen for indsatsen. Efter fredagens afsluttende paneldebat om mejeribranchens fremtid kunne Søren Jensen således med god samvittighed overdrage præsidentkæden til Bengt Palmqvist, som takkede for tilliden og lovede at arbejde målrettet mod at gentage succesen i Sverige i 2020 i samarbejde med Mælkeritidende, som er sekretariat for Nordisk Mejerikongres. 

 

Mærkedage

05/06/2023
90 år
07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.