Advertisement

Udgivet 22.05.2023
Del på

Ung mælkeproducent starter eget gedemejeri i Vestjylland

Tobias Christensen har samlet over 500.000 kroner ind til at etablere et mejeri på familiens landbrug.

I syv år har Tobias Christensen fra Videbæk drevet økologisk landbrug med geder, men fra slutningen af marts blev hans aftale med et mejeri opsagt, og han kunne ikke længere afsætte mælken. Det skriver TV Midtvest. Udvejen viste sig at blive crowdfunding, indsamling via internettet, med et mål om at rejse 500.000 kroner, og det mål er nu nået.

Pengene skal bruges til et gårdmejeri i tilknytning til familiens landbrug uden for Videbæk.

- Jeg havde håbet, at det kunne lykkes, men jeg kendte ingenting til crowdfunding før, og dem, der havde kendskab til det, sagde, at det nok ikke kunne lade sig gøre, siger Tobias Christensen til TV Midtvest.

Næste skridt bliver at få alle byggetilladelser på plads og komme i gang med at bygge mejeriet. På gården er der 220 geder nu, og 100 geder til følger med mejeriudstyret, som Tobias Christensen har en aftale om at købe.

- Jeg håber jo, at det ikke bare er fordi, at jeg er en dum vestjyde, at folk støtter mig. Jeg håber, at folk synes, at vi skal have flere gedeprodukter, og at de også vil bakke op bagefter ved at købe dem, siger han til mediet.

Læs mere HER

Mærkedage

07/06/2023
60 år
10/06/2023
60 år
12/06/2023
60 år
22/06/2023
25 års jubilæum
22/06/2023
50 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektingeniører/projektledere
MMS Nordic har vokseværk og søger komptetence og positive projektingeniører/projektledere, der er åbne over for nye måder at tænke på, og som har interesse for at lære og udvikle inden for den bred
FH SCANDINOX A/S søger medarbejdere
FH SCANDINOX har travlt og søger projektledere, tekniske assistenter og klejnsmede til afdelinger i Aarhus, Aalborg og Hoven/Tarm.
Au2mate søger to medarbejdere til 24/7 HOTLINE-team
Au2mate søger to nye kollegaer med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at servicere vores slutkunder.