Tetrapak

Om Mælkeritidende

Mælkertidende er Danmarks mest specialiserede medieplatform, når det gælder mælk, mejeristof og leverandørforhold i mejeribranchen. Vi producerer det eneste trykte magasin i branchen, som udkommer hver 14. dag, udsender UgeNyt med nyheder og lægger dagligt nyheder på vores hjemmeside. Vores medier er derfor populære annonceplatforme både når det gælder virksomhedsportrætter, nye produkter og stillingsannoncer.

Bladet blev grundlagt den 15. januar 1888 og er dermed et af Danmarks ældste fagtidsskrifter og samtidig verdens ældste mejerifagblad. Grundlæggerne var blandt datidens pionerer inden for den spirende andelsbevægelse – Danmarks første mejeribestyrere, som havde dannet Dansk Mejeristforening den 21. oktober 1887.

Mælkeritidende var bestemt som et medlemsblad, og tidsskriftet bragte meddelelser fra foreningen til dens medlemmer. Gennem tiden er mange øvrige emner blevet beskrevet og debatteret i Mælkeritidende. Blandt andet mejeribestyrernes arbejds- og lønforhold og den teknologiske udvikling inden for maskiner og udstyr til produktion af mælk, smør og ost.

Tidsskriftet har gennem tiderne også sat fokus på de mejerifaglige uddannelser samt mejeriforskningen. I 1986 skiftede Dansk Mejeristforening navn til Foreningen af mejeriledere og funktionærer. Siden 1975 har Dansk Mejeriingeniør Forening været medudgiver af Mælkeritidende.

Udover de to foreningers partnerskab bag udgivelsen af Mælkeritidende driver Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Dansk Mejeriingeniør Forening fælles sekretariat.

Mærkedage

25/09/2018
70 år
14/10/2018
75 år
19/10/2018
50 år

Nyhedsbrev

Nyheder fra Mælkeritidende
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Vi giver aldrig din email væk i henhold til vores Privat politik