Privatlivspolitik

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger. Mælkeritidende har gennemgået alle registre og arkiver for at sikre, at vi lever op til samtlige regler.
De væsentligste ændringer i persondataforordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Sådan opbevarer vi dine data
Som modtager af vores nyhedsbrev UgeNyt ligger dine data i form af navn og mailadresse hos Mailchimp med hvem, vi har lavet en databehandleraftale. Hermed forpligter begge parter sig til at leve op til reglerne i persondataloven.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via det link, der er i bunden af hvert eneste nyhedsbrev eller ved henvendelse til sekretariatet.
Modtager du vores blad, Mælkeritidende, opbevares dine persondata i vort medlemssystem CampOnline med hvem, vi også har indgået en databehandleraftale.  Hermed forpligter Camponline sig ligeledes til at leve op til reglerne i persondataloven.
Ved ophør af dit abonnement, vil dine data normalt blive slettet efter 5 år jf. regnskabslovens bestemmelser. I visse tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.