Advertisement

Særudgivelser

Mælkeritidende udgiver med jævne mellemrum særudgivelser, hvor vi stiller skarpt på specielle begivenheder, temaer og spørgsmål. Tema- og fokusnumre giver os – og dig – muligheden for at gå i dybden med specifikke emner og blive klogere på nye tendenser i mejeribranchen.

Temanumre er typisk en større udgivelse med ca. 50 sider, som rummer en sektion med virksomhedspræsentationer. I 2019 udgives et nordisk temanummer (engelsksproget), et messenummer til IFC samt det internationale Danish Dairy & Food Industry (engelsksproget), som udkommer i et oplag på 8000 og udgives i 130 lande. Se eksempel – Nordisk temanummer 2018 HER.

Fokusnumre er i samme omfang som det normale Mælkeritidende og typisk koblet sammen med et fagligt seminar. Virksomheder med interesse i seminaremnet har mulighed for at annoncere. Se eksempel på fokusnumre HER.

Mærkedage

25/09/2023
75 år

Stillinger

Production Manager at Nordex Food’s dairy in Romania
Do you have a professional background in the dairy industry, a strong desire for management and leadership, a
Oste indkøbschef til Kerry i Glambjerg
Kerry er verdens førende smags- og nutrition partner indenfor fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien og søger en indkøbschef til indkøb af osteråvarer og ingredienser.
Pilot Plant Manager til Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet
Institut for Fødevarevidenskab, KU Science søger Pilot Plant Manager fra 1. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.