Temanumre

Information om annoncefrister og planlagte særnumre for Mælkeritidende 2017

Nr. 2: Mejeribrugets Dag 1. februar 2017: Når hvert sekund tæller (-optimering i hverdagen på driftssteder)

Traditionen tro afvikles Mejeribrugets Dag på Kold College. De faglige indlæg tager udgangspunkt i procesoptimering, hvor indlægsholderne kommer omkring forskellige former for produktionsboost, forbedring af rengøringsprocesser, vandforbrug m.m.
Udgivelse: 27. januar. Frist annoncer og indlæg: 14. december

Nr. 6: Dansk Mejeriingeniør Forening fylder 85 år

Dansk Mejeriingeniør Forening fylder 85 år den 7. april 2017. Det er der tradition for at markere i branchen – og Mælkeritidende følger op i et temanummer med foreningen i centrum. En udgivelse, der får stor fokus fra foreningens medlemmer med mulighed for at lykønske de danske mejeriingeniører.
Udgivelse:  24. marts. Frist annoncer og indlæg: 17. februar 2017.

Nr. 9: Nordic Dairy Congress – Adding Value (GB)

Fra d. 7-9 juni 2017 bliver den snart 100 år gamle mejerikongres afholdt på Axelborg i København. Hovedtemaet er Adding Value med fire undersektioner, der lægger ramme om konferencens faglige indhold. Undertemaerne er: Improving Efficiency; All-time High Food Safety; Green Solutions og Healthy Dairy Products. Mælkeritidende stiller skarpt på de fire undertemaer og giver mulighed for promovering forud for kongressen. Nummeret bliver på engelsk og vil ligge fremme til selve konferencen.
Udgivelse:  5. maj. Frist annoncer og indlæg: 31. marts 2017.

Nr. 19 International Food Contest og HI 3.-5 oktober

Branchens flagskib og inspirationskilde, International Food Contest (IFC), er i 2017 placeret en måned tidligere end normalt. I 2017 afvikles udstillingen sammen med hi-teknologi- og industrimessen, som er Skandinaviens førende indenfor automation, værktøj, innovation, energi, underleverandører og logistik. Sammenslutningen af de to messer hvert andet år giver synergi, et stærkt brand og dobbelt op på synlighed – som mødested for 6.000 virksomheder og mere end 600 udstillere. Og ikke mindst forventes i omegnen af 25.000 messegæster.
Udgivelse:  22. september. Frist annoncer og indlæg: 13. august 2017.

Nr. 22: Arbejdsmiljø.

I forbindelse med den årlige konference arrangeret af i Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg udgives et temanummer med fokus på arbejdsmiljøforhold. Temanummeret uddeles på konferencen, som typisk besøges af 500 deltagere. Endvidere udsendes bladet til Mælkeritidendes abonnentkreds.
Udgivelse: 3. november. Frist annoncer og indlæg: 18. oktober.

Danish Dairy & Food Industry - worldwide (GB)

Den planlagte udgivelse er udskudt til 15. marts 2018, da dette tidspunkt er mere hensigtsmæssig i forhold til øvrige temanumre. Årets tema bliver ”Consumer-Driven Innovation – local and global”, og det er 27. gang bladet udgives.

Vi tager fat i flere store fødevareproducenter og forbrugereksperter for at blive klogere på, hvordan branchen håndterer forbrugernes skiftende præferencer og ser nærmere på globale og lokale efterspørgselstrends. Virksomhedsartikler kan bl.a. bidrage til temaet med indspark på fleksibelt procesudstyr, lokal tilpasning af råvarer, smagsvarianter m.m.

Deadline for virksomhedsartikler er fredag d. 2. februar, 2018.

Se Mediacard her

Nyhed - fokusnumre
I 2017 vil Mælkeritidende producere en række fokusnumre, hvor vi kort og præcist bruger 4-6 sider på et afgrænset emne. Vi har følgende fire emner i støbeskeen: Valle, iscreme, emballage, og shelf life. Har du særlig interesse i disse emner – ring til redaktionen og hør mere om, hvordan du kan markedsføre din virksomhed i disse fokusnumre.