Virksomhedsportrætter

Mars Valve kuglehaner - ventiler af højeste kvalitet fra yderst til inderst. Kernen i Mars Valves’ produkter er høj kvalitet, opnået igennem et unikt produktionsapparat samt, ikke mindst, state-of-the-art tankegang. Læs hele virksomhedsportrættet HER  
GEA CMT med base i Pie Monte har siden 2015 været en del af GEA-koncernen. Italienerne har mere end 35 års erfaring inden for udstyr og anlæg til mejeribranchen, herunder især pasta filata typen, som fx mozzarella, pizza-ost, provolone og scamorza. Læs hele virksomhedsportrættet HER
At holde mejeriet kørende 24 timer i døgnet og levere de rigtige produkter i den højeste kvalitet kræver mere end gode instrumenter til måling af flow, temperatur og vægt. Udstyret skal tilpasses det konkrete design, og hjælpen skal være hurtig og let tilgængelig. Mød fire af Siemens mejerieksperter, som fortæller om deres samarbejde med mejerierne. Læs mere om Siemens services og kompetencer på mejeriområdet HER
Opkøbet af Laude med produktion af osteforme og valleopsamlingsudstyr har tilført masser af knowhow til Tetra Paks osteanlægskoncept. Hollænderne har fået adgang til et stort, globalt salgsapparat, mens Tetra Pak nu kan tilbyde hele paletten med alle dele til det komplette osteanlæg. Læs hele virksomhedsportrættet HER  
Mejerier som anvender ozon i rengøringen sparer tid og reducerer omkostninger i deres CIP – uden brug af kemi. FHS Scandinavia er en salgsvirksomhed der fokuserer på at levere de-kontaminering og desinfektionsløsninger 24/7 - altså også når produktionen kører. FHS repræsenterer Europas ledende leverandører i segmenter som UVC, ionisering, antibakterielle gulv zoner og ozon. Læs hele virksomhedsportrættet HER
Au2mate Academy tilbyder en række forskellige kursusforløb, hvor operatører og andre medarbejderes viden udbygges med teori og praksis både på pilotanlæg og kundens eget anlæg. Herved forøges anlæggenes oppetid og effektivitet.
Siemens komponenter udgør rygraden i de mange digitaliseringsløsninger og tilbyder sparring omkring alle produktionsled, forklarer salgschef Søren Johansen.  Mejerisektoren er præget af høj prisfølsomhed og masseproduktion samtidig med at innovative emballagemuligheder og et voksende udvalg af smagsvarianter i stigende grad former markedet. Salgschef hos Siemens, Søren Johansen, der i mange år har beskæftiget sig med mejeribranchen, ser digitalisering som en løsning på de nye krav og samtidig en mulighed for at optimere produktionen.
JTI Gulventreprise lægger Ucrete-gulvbelægning i mange mejerier, hvilket er et væsentligt bidrag til et godt arbejdsmiljø. Skridulykker. Lugt og dårligt indeklima. Uklare markeringer til gang og kørsel. Dette er blot en del af de problemer, som et dårligt gulv kan forårsage. Og samtidig eksempler på områder, hvor gulvbelægningen Ucrete giver et optimalt fundament i mejerier og andre fødevarevirksomheder. Sådan lyder vurderingen fra JTI Gulventreprise, som er autoriseret udlægger af Ucrete og som gennem årene har lagt adskillige gulve i en række mejerier.
En bayersk mejerimand blev maskinbygger, hvilket har givet ALPMA en stærkt fundament, når det gælder forpakning og automatisering af osteproduktionen.
MasoSine Certa™ er en ny pumpegeneration med skånsom behandling af viskøse produkter, lavt energiforbrug samt minimal vedligeholdelse. De fleste fagfolk med interesse for pumper kender Watson-Marlow Fluid Technology Group. Den engelske koncern råder således over en lang række pumper og tilhørende pumpeudstyr, som anvendes i stort set alle fødevarebrancher. Det omfatter også mejeribranchen, hvor pumpeudstyret både transporterer højviskøse produkter som ostemasse samt de mere letflydende mælkeprodukter.
Influx er eksperter i besparende løsninger, når kunder får deres anlæg gennemgået. Den fynske gazellevirksomhed er nemlig totalleverandør af procesanlæg og rådgivning til levnedsmiddelindustrien. Med en tæt dialog kan der findes store besparelser i næsten alle anlæg.
Stadig flere virksomheder efterspørger intelligent overvågning af produktionen. Det har skabt 260 jobs i Hedensted, hvor Eltronic møder stadig flere fødevarevirksomheder, der optimerer produktionslinjerne.