Rygeost optaget i Slow Food
Den fynske rygeost er netop optaget på den internationale organisation Slow Foods smagsliste ”Ark of Taste”. Slow Foods kriterier for optagelse er kvalitetsprodukter produceret i mindre skala og i høj kvalitet. Desuden skal produktet have historisk og kulturel tradition inden for et bestemt geografisk område.
I anledning af den fornemme udnævnelse, så afholder Slow Food Fyn et arrangement, der helt står i rygeostens tegn! Det foregår på Gundestrup Mejeri og Bryghus, lørdag den 6. februar fra kl. 10-13, Åbyvej 49, 5762 Vester Skerninge - med følgende program:
- Velkomst v. Slow Food Fyn og Jørgen Hoff. Der bydes på øl og Sol over Gundestrup.
- Rundvisning i mejeri og bryggeri.
- Foredrag om rygeost v. Buch Kristensen.
- Let traktement.
Pris: 125 kr. for medlemmer af Slow Food, 150 kr. for ikke-medlemmer. Bindende tilmelding til kontakt@slowfoodfyn.dk
(Arkivfoto af Jørgen Hoff, Gundestrup Mejeri og Bryghus).
Kalender
- 1 af 5
- næste ›
Mærkedage
- 1 af 3
- næste ›