Advertisement

Udgivet 20.06.2023
Del på

Søren Hansen ny direktør på Them

Mejeriingeniør Søren Kenneth Hansen tiltræder som ny administrerende direktør hos Them Andelsmejeri den 1. september.

Søren Kenneth Hansen er et kendt ansigt i både mejeri- og andre fødevareindustrier med mere end 30 års erfaring. Efter han dimmiterede som mejeriingeniør i 1987 har han været tilknyttet en lang række mejerier og leverandørvirksomheder, herunder Tholstrup/Gjesing Mejeri, Chr. Hansen, og Hirtshals Mejeri. Efter lukninngen af Hirtshals indgik han både i ejerkreds og i en periode daglig ledelse på Ingstrup Mejeri, inden har kom til Eurofins som direktør for mælkekvalitet og ydelseskontrol. Siden 2018 har han været i købbranchen, senest som direktør i selskaberne Gris&ko, Top Food og Nr. Onsild.

- Jeg ser frem til stå i spidsen for Them Andelsmejeri og, i samarbejde med de dygtige medarbejdere på mejeriet, sikre en fordelagtig mælkepris til andelshaverne via en positiv markedsudvikling, optimal indtjening og fortsat udvikling af organisation og kompetencer, udtaler Søren Kenneth Hansen i en pressemeddelelse. 

- Man kan sige, at jeg slutter ringen ved at komme tilbage til god kitmodnet Danbo, som jeg arbejdede med allerede tilbage i min praktiktid på Durup Mejeri, siger Søren Kenneth Hansen. 

Gert Glob Lassen, bestyrelsesformand i Them Andelsmejeri, udtaler:

- Det glæder mig meget at få Søren og hans store erfaring til mejeriet. Them Andelsmejeri er en særdeles velsmurt virksomhed med en helt unik historie, stærke værdier og et stærkt konkurrencedygtigt brand. Vi har ambitioner om yderligere vækst og udvikling af den positive drift og til videreudvikling af den overordnede strategi for mejeriet. Søren er den helt rigtige person, med hans lange erfaring inden for FMCG, til at sætte retningen, så vi realiserer vores potentiale for langsigtet vækst, udtaler bestyrelsesformand Gert Glob Lassen. 

Søren Kenneth Hansen afløser Torben Aarris, der forlod direktørstolen i Them i slutningen af marts til fordel for jobbet som topchef i Danbred.

Kalender

28/05/2024
Arla Korsvej Mejeri
06/06/2024
FOSS i Hillerød

Mærkedage

20/05/2024
80 år
21/05/2024
60 år
23/05/2024
95 år
24/05/2024
90 år
25/05/2024
50 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.